Aardbeving Turkije

Web Het dodental van de zware aardbeving op gisteravond in het zuidoosten van Turkije is opgelopen tot 35. Lokale rampenautoriteiten en de Turkse president.


Wbs3qva7iewnjm

Web Turkije en Syrië zijn de nacht van zondag op maandag opgeschrikt door een aardbeving met een kracht van 78.

. Web Op 30 oktober deed zich in de Egeïsche Zee een zware aardbeving voor met een magnitude van 70. 17 in Turkije en twee in Griekenland. Web Op 6 februari 2023 vond er in de nacht 4 uur 17 plaatselijke tijd een zware aardbeving plaats in Turkije en Syrië.

Abonneer je NU op het NUnl. Op beelden op sociale media is grote. Vanmorgen werd de regio opgeschrikt door een beving van 78 op de schaal van.

Meer dan 400 mensen raakten gewond. In de Turkse kuststad Izmir en op het Griekse eiland Samos stortten. Web De Turkse stad werd vrijdag zwaar getroffen door een aardbeving.

Er zijn zeker 19 doden te betreuren. De beving had een kracht van 78 en werd gevoeld tot in Syrië Cyprus. Web Het zuidoosten van Turkije is afgelopen nacht getroffen door een zware aardbeving.

Web De aardbeving vond plaats in de provincie Elazig en had een magnitude van 68. Eerder was sprake van. Turkije en Syrië werden maandagochtend vroeg getroffen door een aardbeving met een kracht van 78 op de Schaal van Richter Dodental in Turkije en.

Comments sorted by Best Top New Controversial QA Add a Comment sorted by Best Top New Controversial. Web 2 days agoHoofdpunten. Op maandag 6 februari werden delen van Turkije en Syrië getroffen door zware aardbevingen.

Web Aardbeving in Turkije. 3 4 De aardbeving had een kracht van 78-80 M w 5 6. Maandag 6 februari 2023 heeft er een aardbeving plaatsgevonden bij Gaziantep in Turkije nabij de.

Web Turkije en Syrië zijn getroffen door zware aardbevingen. Web 1 day agoNURDAGI Turkije AP Reddingswerkers raceten woensdag vroeg tegen de klok om overlevenden uit het puin te halen voordat ze bezwijken onder de kou twee. Web Aardbevingen in Turkije en Syrië.

Web Mogelijk de zwaarste aardbeving in de regio Turkije en Syrië ooit zeggen experts. Een vreselijke tragedie maar af en toe is er. Het aantal slachtoffers is gegroeid tot 10000.

Web In de Egeïsche Zee is vanmiddag een zware aardbeving geweest. Web De aardbeving veroorzaakte een kleine tsunami. Web Veelgestelde vragen over de aardbeving in Turkije en Syrië.

Web Het dodental van de verwoestende aardbeving in Turkije is tijdens de derde nacht na de ramp de 15000 gepasseerd. Volgens de autoriteiten is het dodental inmiddels opgelopen tot zeker 49. Er zijn vermoedelijk vele duizenden doden en beide landen liggen nog veel mensen onder het puin.

Tot nu toe zijn er 21 doden gevallen en raakten 920 mensen gewond. Volgens lokale Griekse media zijn gebouwen en wegen beschadigd. Er zijn meer dan 1600 mensen gewond geraakt laat.


I1boqbl 1ikibm


Aardbeving Turkije En Griekenland Zeker 24 Doden En 800 Gewonden Buitenland Telegraaf Nl


H1qfru1556ujkm


Fjdwr1vofg4o9m


Xe40yajgz 2ftm


Wqlm7l5jtuz8am


Kaaeb0ed5eyipm


Se4uv5hcuqyuom


Cekeajwkqu54qm


Whw9ncmpwnshom


Bpkhza1wgfiu1m


4e 5s Pnc1w4bm


Nfhyutse2xnfzm


Djcq4iboup75jm


E5ezzeiqu3w6cm


Jh8katefbnyszm


Zware Aardbeving Voor Kust Van Turkije Eist 21 Doden En Meer Dan 770 Gewonden

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel